Heeft u een nieuw pand op het oog voor uw bedrijf? Dan is het goed om een testfit te doen. Een vooronderzoek om te kijken of uw bedrijf en uw programma van eisen in een bepaald pand past.

Een testfit kan gedaan worden voor één of meerdere verdiepingen, voor verschillende manieren van werken, in een nieuwbouwpand, een pand dat al is ingedeeld of dat opnieuw ingericht moet worden. De testfit maakt inzichtelijk hoeveel vierkante meters u per werkvorm nodig heeft en wat de kosten per vierkante meter zijn. Ook kunnen panden ten opzichte van elkaar vergeleken worden, zodat u weet in welk pand u het best gebruik maakt van de beschikbare vierkante meters.

Testfit & NEN-normen

BuroNVDS heeft ruime ervaring in het maken van testfits. We hebben een realistische blik als het gaat om de mogelijkheden op de beschikbare vierkante meters. Wij hebben up to date kennis van de NEN-normen 2580 (oppervlakte en inhouden van gebouwen), NEN 1824 (ergonomische eisen voor de oppervlakten van werkplekken in kantoren) en NEN 8112 (leidraad voor ontruimingsplannen).

Testfit voor makelaars

BuroNVDS doet ook testfits voor makelaars, zodat zij aan potentiële huurders kunnen laten zien hoeveel mensen er in een pand kunnen werken en wat mogelijke indelingen zijn, zoals een plan met kamers of een open space indeling. Door de testfit kan de makelaar zijn klanten concreet informeren over de manieren van werken die mogelijk zijn in het pand.

Testfit & impressies

Een testfit kan aangevuld worden met 3D impressies om zo de klant een duidelijker beeld te geven hoe de ruimte er in potentie uit kan zien.