Wie is BuroNVDS?

BuroNVDS is opgericht door Niek van de Schoot. Ruim 15 jaar ervaring in de interieurbranche zijn de fundering voor de uiteenlopende projecten die BuroNVDS doet. BuroNVDS is up to date en draagt actief bij aan nieuwe en internationale ontwikkelingen in de branche, zoals Feng-Shui, Het Nieuwe Werken, MVO maar heeft ook aandacht voor het milieu. Daarnaast zoekt BuroNVDS altijd naar het spanningsveld tussen functionaliteit en inspiratie.

Wat doet BuroNVDS?

BuroNVDS kan het gehele interieurtraject verzorgen, van testfit en interieurontwerp tot inrichting en identiteit. Vaak begint een interieurarchitect waar de architect ophoudt. BuroNVDS werkt liever samen met de architect, zodat er al in een vroeg stadium gewerkt kan worden aan een geoptimaliseerd ontwerp. Met als extra voordeel dat er kostenbesparend gewerkt kan worden.

Hoe werkt BuroNVDS?

BuroNVDS werkt fris, open, transparant en creatief. Met aandacht voor mensen en mogelijkheden, maar ook voor budget. Omdat elk bedrijf en zijn medewerkers van karakter verschillen, is een eerste persoonlijke kennismaking belangrijk. Zodra de idee├źn en wensen duidelijk zijn, kan er begonnen worden aan het opbouwen van de nieuwe inrichting en identiteit door een goed team.